Liga Hoki Fantasi – Kuasai Hari Ini!

league

Menang adalah seni dan membawa ke papan skor di atas ais. Adrenalin yang disertakan dengan euforia benar-benar membuat ketagihan dan orang tidak dapat menahan diri daripada menjadi kegilaan. Tuan-tuan dan puan-puan, melangkah ke dunia liar liga hoki fantasi. Angka itu nampaknya tidak lebih daripada statistik yang tidak berbahaya, tetapi persaingan dalam pemain fantasi sama kuatnya.

Bermain dalam liga mega888 memerlukan banyak pendedahan kepada sukan ini, sama ada liga yang menjadi tumpuan mega888 adalah Liga Hoki Nasional (NHL), Persatuan Bola Keranjang Kebangsaan (NBA), Liga Bola Sepak Nasional (MLB), Major League Baseball (MLB) , dan lain-lain. Semua sukan ini sangat teliti sehingga mereka mencatat skor akhir dalam setiap permainan kanak-kanak.

Membentuk liga fantasi adalah mudah. Beberapa bulan sebelum pembukaan musim biasa, liga fantasi dapat ditubuhkan di Yahoo! dan ESPN, antara lain, untuk kumpulan persahabatan dan juga liga awam. Terdapat pelbagai kategori yang harus dipertimbangkan oleh pemilik fantasi pada hari-hari sebelum draf. Mereka perlu mengetahui potensi pengembangan pasukan mereka dan kategori statistik mana yang harus diutamakan. Rancangan luar jangka juga disediakan sekiranya pihak lawan mengatur pemain yang diinginkan lebih awal dari yang dijangkakan.

Pergerakan offseason, perkembangan besar dan kecederaan pemain hanyalah beberapa perkara yang perlu diperhatikan apabila tiba draf waktu. Tidak ada yang mahu mendapatkan pemain dalam pasukannya jika dia tidak memiliki kekuatan penuh atau lebih buruk lagi, tidak dapat bermain sama sekali untuk musim yang akan datang. Setelah musim biasa dimulakan, percuma untuk semua orang dan semua orang bertanggungjawab untuk mengemas kini daftar mereka sendiri dan menguruskannya dengan sebaik mungkin.

Salah satu ciri paling menarik yang ditawarkan oleh hoki fantasi, seperti yang dimiliki oleh rakan liga besarnya, adalah kemampuan untuk menawarkan, menerima dan menolak perdagangan dari pemain dalam liga anda. Ini mendorong pemain untuk berunding dan menawar kerepek biru di pasaran. Tidak ada yang lebih memuaskan daripada tidur yang tiba-tiba akan melahirkan secara konsisten dan setiap malam setelah dia dimasukkan ke dalam senarai anda.

Semasa playoff di liga fantasi, taruhannya meningkat. Skuad biasa-biasa saja tidak dapat dilihat ketika pemiliknya membuat persiapan untuk musim berikutnya, dengan andaian liga memutuskan untuk tetap utuh. Pasukan yang berprestasi baik di musim reguler diberi bye pada pusingan pembukaan mereka, hanya untuk menghadapi persaingan sengit dari pasukan lini tengah yang berharap dapat melakukan kesalahan.

Biasanya, liga ini dijalankan secara percuma kecuali kumpulan tersebut telah membuat perjanjian lisan. Perjanjian ini biasanya berlaku di liga persendirian. Wang pot dapat disiapkan untuk memotivasi mereka yang berada di puncak untuk terus tampil di atas setara dengan hasil emas itu. Bagaimanapun, ketika musim bunga tiba, pemilik fantasi ingin merasai kemenangan kecil dengan versi Stanley Cup mereka sendiri.